Louise Schrøder, Marie Priem og Karen Duelund Guastavino. FOTO: PR-Foto
Louise Schrøder, Marie Priem og Karen Duelund Guastavino. FOTO: PR-Foto

Lyt til træerne – Fortællekoncert

I vinterferien kan børn og voksne opleve en poetisk fortælling kombineret med kendte klassiske mesterværker, når Kildevæld Kulturcenter inviterer til fortællekoncert i Kildevældskirken.

Koncerten hedder ’Lyt til træerne’ og det hele starter med, at præst Lisbeth Juhl Jørgensen byder velkommen i kirken, hvorefter fortællekoncerten afholdes i kirkens krypt. ’

Lyt til træerne’ tager udgangspunkt i børnebogen ’Skrædderkaninerne lytter til træerne’, og bliver til i en vekslen mellem højtlæsning og genkendelige, klassiske musikværker af komponister såsom Mozart, Beethoven og Bach.

Musikken strømmer ind og ud af fortællingen, og indimellem dukker også anderledes lyde og nye toner op, som en introduktion til den klassiske musikskat – i børnehøjde.

Forfatteren til bogen, Marie Priem, er fortæller. I tæt samspil med musikerne Karen Duelund Guastavino og Louise Schrøder bliver bogens ord levende i rummet i et finurligt og eftertænksomt univers med farverige skabeloner, fællessang og spændende instrumenter i alle afskygninger. »Med fortællekoncerten lader vi børnene møde kirken og kirkerummet på en sanselig og afslappende måde. Vi sætter den hektiske hverdag på pause for en stund,« fortæller Marie Priem.

Fortællekoncerten er gratis og finder sted i Kildevældskirken i vinterferien, onsdag den 12. februar klokken 11 og igen klokken 13. Fortællekoncerten henvender sig til børn i alderen to til syv år.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Sundby Idrætspark

Skal klubberne Remisevænget og Joker flytte til Sundby Idrætspark?

Københavns Museum åbnede fredag i Stormgade.

DEBAT: Vis kulturarven gratis frem