Oplev Thomas Clausen i Frihavnskirken. PR-FOTO.
Oplev Thomas Clausen i Frihavnskirken. PR-FOTO.

Thomas Clausen spiller musik af Bill Evans

Frihavnskirken inviterer til koncert med pianisten Thomas Clausen under titlen ’Bill Evans in Memoriam – Thomas Clausen solo-piano-concert’. Til koncerten vil Clausen hylde én af sine store forbilleder, nemlig Bill Evans, ved at spille en række Evans temaer og standards foruden egne kompositioner. Koncerten foregår 13. februar klokken 20.

Koncert. Frihavnskirken, Willemoesgade 68, 2100 København Ø. 13. februar klokken 20. Entré koster 100 kroner.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Politikere som Inger Støjberg (V) og martin Ancher (LA) behøver ikke være enige med demonstranterne, men de skal acceptere, at de som folkevalgte arbejder for hele folket og ikke kun den håndfuld, der stemte på dem personligt, skriver Mikkel Storgaard Knudsen i sin klumme.

Tema/Nørrebros Tolerance: Hellere små tolerance-krænkelser end et tolerancekollaps

Svend Mathiasen (til venstre) og Sven Norup stiftede i 2011 Amagerlisten.

Amagerlisten og sammenlægning af Dragør og Tårnby spøger i kulissen