Kristiane Hauer fortæller om at sætte ord på svære følelser, når hun og Camilla Hjørnholm Olsen gæster Salonen.
Kristiane Hauer fortæller om at sætte ord på svære følelser, når hun og Camilla Hjørnholm Olsen gæster Salonen. - Foto: Foto: Thomas Howalt Andersen/Ritzau Scanpix

Litteratur om fortielse og tab

Litteraturen kan sætte ord på det, der ellers kan svært at tale om, hvad enten det gælder fortielser eller smertefulde tab.

Men hvordan griber man det an at skrive om det, der er svært at tale om?

Det kan man høre mere om i en samtale mellem de to forfattere Camilla Hjørnholm Olsen og Kristiane Hauer, når de gæster Salonen på Østerbrogade og taler om deres nyeste romaner, der begge handler om skæbnesvangre familiebegivenheder, som bygger på egne familiehistorier.

Camilla Hjørnholm Olsens roman Mørkekammeret handler om en familie, der er mærket af to brødres fortid som henholdsvis nazist og frihedskæmper, mens Kristiane Hauers roman Kattefugl handler om en trafikulykke, der fører til en voldsom hjerneskade, som med et slag ændrer livet for den påkørte og hans familie.

Litteraturarrangement. Salonen, Østerbrogade 222. torsdag 27. februar kl. 19-20.30. Billetter koster 50 kr. og kan købes i Salonens café eller på billetto.dk

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Nicklas er færdig i årets X Factor efter første det første liveshows.

Nicklas har forladt X Factor: »Jeg kunne ikke have gjort det bedre«

15

En gade i København: 1116 Møntergade