Louise Brinch Dam nyder godt af sin erfaring som konditor, når hun har startet sit eget konditori. FOTO: thomas Frederiksen
Louise Brinch Dam nyder godt af sin erfaring som konditor, når hun har startet sit eget konditori. FOTO: thomas Frederiksen

Kager som takeaway: Tidligere La Glace-konditor har åbnet ny café i coronatiden

Der er stemningsfuldt inden for i det nye konditori ’Dam good goodies’ i Collinsgade tæt ved Sortedams Sø, kunderne må blot ikke sidde der endnu her i coronatiden.

Til gengæld kan de købe kaffe og fristende kager og hapsere som de kan tage med sig, måske før eller efter eller til en tur rundt om Søerne.

Indehaveren Louise Brinch Dam har 18 års erfaring fra branchen og er både uddannet kok og konditor, hun har tidligere været steder som Fredensborg Store Kro, Snapstinget på Christiansborg, dessertkok for Erwin Lauterbach på Restaurant Saison og traditionsrige La Glace, hvor hun blandt andet har været souschef.

Hun skabte sit eget kageunivers i fjor, i begyndelsen som en del af et andet firmas lokaler i Ryesgade, indtil hun her i foråret – under coronatiden – har åbnet sit eget konditori.

Udover almindeligt salg byder hun også på kagesmagninger, kurser og catering.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Louise Dubiel elsker det grønne og det gule Valby.

Louise kickstartet af frygt og gårdmusik: Gennem coronatiden med den evige længsel i behold

Kalle B kan ikke holde festival for børn i Fælledparken i år.

Se musikvideo: Festival for børn er aflyst, i stedet udgiver Kalle musik for alverdens børn