John Travolta og Olivia Newton-John i Grease fra 1978 hvor der danses og synges
John Travolta og Olivia Newton-John i Grease fra 1978 hvor der danses og synges

Drive-in: Oplev John Travolta både som dansekonge og som gangster

Kulturkajen Docken på Færgehavnsvej 35 i Nordhavn fortsætter med at vise musikfilm, som man kan se fra sin bil, i stedet for de koncerter, som ellers skulle være holdt her i foråret.

På lørdag 16. maj klokkken 17 vises ”Grease” fra 1978 med John Travolta og Olivia Newton-John i hovedrollerne.

Filmen blev en verdenssucces og bekræftede John Travoltas position som superstar efter hans store gennembrud med Saturday Night Fever. Olivia Newton-John havde praktisk taget ikke nogen erfaring med skuespil før Grease. Filmen vises fra storskærm, så publikum skal bare sætte jer godt til rette i jeres egen bil, som man altså ikke må forlade.

Dørene åbner klokken 16.30. Filmen begynder klokken 17 og slutter klokken 18.50.

Senere på aftenen vises den storslåede film om supergruppen Queen: Bohemian Rhapsody. Den er dog allerede udsolgt.

Du kan købe billetter til Grease her

Og apropos John Travolta så kan du opleve ham som gangsteder søndag den 17. maj klokken 21.15 til en anden drive-in-forestilling i Nordhavn. Her vises 1990‘er-klassikeren Pulp Fiction ved Tunnelfabrikken, Nordsøvej 11.

På dette sted begyndte Det Danske Filminstitut at sende drive in-film i begyndelsen af maj kombineret med, at man i sit køretøj spiser et måltid fra Meyers. Denne film- og madrække fortsætter frem til 22. maj med film som blandt andet Breakin the waves, Den gode, den onde og den grusomme og Thelma & Louise.

Billetter og omtale her

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
I sidste uge skrev Nørrebro/Nordvest Bladet om en familie, der i flere måneder har oplevet, at der bliver stjålet fra en afdød pårørende gravsted på Assistens, nu skriver Liselotte Liselotte Christensen, at der også er blevet stjålet ting fra hendes søns gravsted.

Gravtyverierne fortsætter: »Vi holder aldrig op med sætte noget på kirkegården«

Michael Elmgreen og Ingar Dragset står bag værket ved Vestamager Svømmehal. De har arbejdet sammen siden 1995. Elmgreen & Dragset startede deres samarbejde som performancekunstnere i København men har de sidste 15 år, med studie i Berlin, haft en alsidig produktion, der indbefatter skulptur, installation, video, fotografi, performance og scenografi.

Kunstværk i verdensklasse: Livredderen holder øje med gæsterne