På søndag giver en række veganske kunstnere koncert i Krudttønden. Koncerten livestreames på Facebook.
På søndag giver en række veganske kunstnere koncert i Krudttønden. Koncerten livestreames på Facebook. - Foto: Pressefoto

Atter liv i Krudttønden: Veganske kunstnere sender live

Kulturstedet Krudttønden har ligget stille, siden Mette Frederiksen (S) lukkede samfundet ned i marts. Men på søndag er der igen liv i det lokale kulturcenter på Serridslevsvej.

Her arrangerer Veganerpartiet nemlig et seks timers langt online-show med veganske kunstnere som Kolbrún, Asger B, Nanna Larsen, B-Joe og Bilton Marten på programmet. Dermed kan lytterne se frem til musik indenfor genrer som folk-pop, rap, rock og electronica.

Koncerten, der sendes live på Facebook, har fået navnet ’Musik med Medfølelse’, da alle artister er enige om, at man bør fremme den veganske livsstil om ikke at benytte dyr til mad, tøj eller andre nødvendigheder.

Koncerten optages live og streames online på Veganerpartiets Facebook-side fra kl. 15-21.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Bispebjerg Lokaludvalg mener, at det er kritisabelt, at der ikke er bedre rammer for de tusinder af børn, der kommer i skolehaverne, og ønskede derfor penge af Københavns Kommune til nogle mere tidssvarende, indendørs faciliteter. Det fik de ikke i denne omgang.

Blakket begejstring i Bispebjerg: Håbede på et skolehavehus, men fik et par hængsler til kirkegården

Torsdagens tilsyn førte til udstedelse af tre påbud til KAB.

Nyt i Søndermarken-sagen: Tre påbud til KAB