I fjor var det Østerbro Gadehaver, som vandt kulturprisen. Hvem mon det bliver i år? Det er op til dig at foreslå lokale foreninger og netværk. Gadehaverne blev hædret for at gøre Østerbro grønnere og involvere borgerne.
I fjor var det Østerbro Gadehaver, som vandt kulturprisen. Hvem mon det bliver i år? Det er op til dig at foreslå lokale foreninger og netværk. Gadehaverne blev hædret for at gøre Østerbro grønnere og involvere borgerne. - Foto: Anders Bentzon

Østerbros frivillige kræfter skal hædres

Hvilken forening eller netværk gør en forskel for borgerne på Østerbro? Du kan ottende gang indstille hvem, du ønsker, der skal modtage Østerbro Kulturpris.

Nu kan du igen indstille en forening, netværksgruppe eller initiativ, du synes, har gjort en forskel for borgerne på Østerbro udover foreningens egen medlemsskare.

Nogen der skaber initiativer, som kan mærkes rundt omkring i bydelen.

Prisen udgør 30.000 kroner og er blevet til i et samarbejde mellem Kultur Ø, som har prisen, samt sponsoren Danske Bank Østerbro og samarbejdspartneren Østerbro Avis.

Den endelige vinder af Østerbro Kulturpris 2020 vil blive offentliggjort til april.

Du finder indstillingsformularen lige her, og du kan indstille relevante kandidater frem til 14. februar.

På baggrund af borgernes indstillinger udvælger en priskomité af repræsentanter fra Østerbro Avis, Danske Bank og Københavns Kommune fem nominerede til prisen og siden årets vinder.

Kommunens repræsentanter består af den lokale Kultur Ø samt den siddende kultur- og fritidsborgmester, som er formand for komitéen.

Det er også borgmesteren, som for tiden er Franciska Rosenkilde fra Alternativet, der overrækker prisen til en festlig sammenkomst 22. april.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Vibeke Salmon gættede rigtigt i 12 ud af quizzens 13 spørgsmål.

Nytårsquiz: Årets spåkone efter blot halvandet år på øen

Absalon Got Soul er Absalons faste soul fest

En aften fuld af soul på Absalon