P. Christensen Biler bliver det nye landingssted for Ikea-varer. Arkivfoto
P. Christensen Biler bliver det nye landingssted for Ikea-varer. Arkivfoto

Klik og hent dine Ikea-møbler lokalt

Når kunderne ikke kan komme til Ikea i Vangede, må Ikea komme til kunderne. Det er filosofien bag et nyt lokale afhentningssted

Med ’Klik & Hent’ ønsker Ikea at gøre det langt nemmere for kunder at bestille online og få leveret møbler og boligtilbehør tættere på deres bopæl.

Den svenske møbelkæde har oprettet 37 afhentningssteder over hele landet.

På Østerbro, tæt ved grænsen til Nørrebro, bliver fragtstedet på parkeringspladsen ved P. Christensen Biler i Rovsingsgade 30. Kunden henter sit køb hos fragtbilen i det tidsrum, hvor den holder parkeret på afhentningsstedet.

»Selvom varehuset her i Gentofte ikke ligger særligt langt fra København, er der mange københavnere uden bil som har svært ved at komme hertil. Med vores nye afhentningssted på Østerbro gør vi det nemmere for langt flere at få fingrene i vores varer. Vi har testet det i et stykke tid nu, og det er blevet vældigt godt modtaget, både blandt cyklister, bilister og sågar kunder til fods, der bor tæt på,« siger varehuschef i IKEA Gentofte, Fatima Gustafsson, i en pressemeddelelse.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Det er ikke et nyt fænomen, at der bliver badet fra Ofelia Plads. Nu skal det være tilladt - dog ikke helt ude på spidsen, som her på billedet.

Plan om badezone ved kyssetrappen: Men hvorfor skal man kunne bade hele natten?

Glenn Ziquer Xavier ved det sted, hvor han reddede kvinden i land i november. Matti Chasan Bergstein og en mand mere deltog også i redningen af kvinden, men Matti kunne ikke være til stede ved fotograferingen. Han havde en aftale med sin optiker, fordi han faktisk mistede sine briller under redningsaktionen i november. Den tredje mand har ikke ønsket at medvirke i interviewet.

Heltedåd: Tre mænd reddede selvmordstruet kvinde i land ved Sjællandsbroen