Fysisk Form åbner i Landskronagade 68.
Fysisk Form åbner i Landskronagade 68. - Foto: Thomas Frederiksen

Åbent hus i Østerbros nye træningscenter

På lørdag den 7. marts holder Fysisk Form åbent hus mellem klokken 8 og 18.

Det nye træningscenter på Landskronagade 68 åbner dørene for alle interesserede borgere, der kan komme forbi til en rundvisning og møde personalet. Man kan også få en snak med Fysisk Forms fysioterapeuter og få gode råd om træning samt vejledning om eventuelle skader og behandling.

Herudover er der mulighed for at få en gratis kropsscanning, hvor man får målt sin krops fordeling af fedt og muskler. Målingen foregår fuldt påklædt og tager kun 10 minutter. Man modtager herefter en detaljeret rapport, der blandt andet fortæller ens fysiologiske alder.

Alle er velkommen i det nye træningscenter på Østerbro.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Jakob Fauerby fi k pludselig en markant taletid, da han sidste år vandt Vild med dans sammen med Silas Holst. Han er fast besluttet på, at hans taletid skal bruges på noget, der er vigtigt for ham og for vores verden.

Jakob Fauerby kæmper: »Jeg har fået taletid. Den skal bruges på noget fornuftigt«

Marmorering og tapet i et rum.

Ninna Hedager Olsen: »Jeg kan godt se at det er et farligt kryds«