Per Andersen er fysioterapeut og rådgiver om rejsningsproblemer.
Per Andersen er fysioterapeut og rådgiver om rejsningsproblemer. - Foto: Hercules & Co.

Har du rejsningsproblemer? Per rådgiver mænd i telefonen

Mange mænd er i øjeblikket mere sammen med deres kæreste eller ægtefælle, end de plejer, og måske kan de ikke leve op til det, som partneren kræver, når det gælder sex.

Fysioterapeut Per Andersen er indehaver af klinikken Hercules&Co, som ligger i Østbanegade på Østerbro og behandler både rejsningsproblemer og impotens.

I øjeblikket er klinikken lukket, men i stedet kan du få gratis telefonrådgivning om rejsningsproblemer mandag, onsdag og fredag.

Du kan booke en tid til gratis telefonrådgivning ved at ringe til 30124664. Du kan booke din gratis tid alle hverdage mellem 8 og 17.

»Det er en tid, hvor vi skal passe på hinanden. Og jeg vil gerne hjælpe der, hvor jeg kan. Lige nu har jeg ekstra god tid til at rådgive. Og så er det bare med at gøre det,« fortæller Per Andersen i en pressemeddelelse og understreger, at man ikke skal føle sig unormal, hvis man har rejsningsproblemer.

Det kan både skyldes fysiske og psykiske forhold. Ifølge den fælles offentlige sundhedsportal sundhed.dk har 5 procent af de 40-årige, 10 procent af 50-årige og 20-25 procent af mænd over 65 år har problemer med rejsningen i større omfang. Endnu flere kan have det i kortere perioder.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Corona-krisen har givet renere luft: »Sygdommen har gjort det ved vores luft på få dage, som vi har kæmpet for i mange år«

»Konkret foreslår Socialdemokratiet, at der snarest muligt indkaldes til forhandlinger mellem Frederiksberg Erhverv, Frederiksbergs erhvervsudlejere - inklusiv Frederiksberg Centret - samt kommunen med henblik på at få en aftale i hus,« siger Michael Vindfeldt.

Opfordring fra viceborgmester til udlejere: Vis samfundssind