Tirsdag aften hørte vidner et højt brag, der viste sig at være en eksplosion på Skattestyrelsen i Østbanegade.
Tirsdag aften hørte vidner et højt brag, der viste sig at være en eksplosion på Skattestyrelsen i Østbanegade. - Foto: Bax Linhardt/Ritzau Scanpix

Voldsom eksplosion på Skattestyrelsen: ‘Et angreb’ siger Københavns Politi

Politiet efterlyser vidner til eksplosionen på Skattestyrelsen i Østbanegade.

En voldsom eksplosion ramte tirsdag aften klokken cirka 22.15 Skattestyrelsens bygning i Østbanegade ved Nordhavn Station. Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

Københavns Politi har natten igennem været til stede ved Skattestyrelsens bygning , blandt andet med efterforskere og bombehunde, og der er foretaget en række tekniske undersøgelser.

»Det er på nuværende tidspunkt for tidligt at sige nærmere om, hvem der står bag eksplosionen. Men vi tager det meget alvorligt og etablerede allerede i går aftes en bred og omfattende efterforskning. Et angreb som dette hverken kan eller vil vi acceptere,« siger chefpolitiinspektør Jørgen Bergen Skov i pressemeddelelsen.

Efterlyser vidner

Politiet efterlyser nu vidner til eksplosionen og opfordrer enhver, der har set noget mistænkeligt i området – eller ligger inde med anden relevant viden – til at kontakte Københavns Politi via 1-1-4.

Københavns Politi vil være til stede med den mobile politistation ved Nordhavn Station onsdag, og vi opfordrer alle beboere i området til at komme forbi og tage en snak, hvis de har oplysninger eller bekymringer i forbindelse med eksplosionen.

Der er ifølge politiet én person, der er lettere tilskadekommet ved eksplosionen.

– opdateres

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Gulmargs marguerit tæpper

Flydende lotus haver, himlen på jorden og evige bjergdale klædt i blomstertæppe, Kashmir

I august måned byder Områdefornyelsen Nordvest på dans. Her ses et bevægeligt øjeblik fra sidste års fællesdans i Fælledparken.

Tid til at ryste hofterne: Kom til gratis dans på Grønningen