Københavns Politi efterlyser vidner, som har set denne bil.
Københavns Politi efterlyser vidner, som har set denne bil. - Foto: Københavns Politi

Eksplosion ved Skattestyrelsen: Politiet efterlyser vidner, der har set gerningsbil

Citroën Berlingo er kendt som en populær familiebil. Nu efterlyser Københavns Politi vidner, der har set en hvid, svensk indregistreret Citroën Berlingo, som de mistænkte kørte i ved eksplosionen ved Skattestyrelsen i Østbanegade forrige tirsdag.

Bilen er en årgang 2010, og det er monteret sorte tagbøjler på den. Den kørte til Danmark ad Øresundsbroen 6. august klokken cirka 21.40 og forlod landet igen via Øresundsbroen samme aften klokken cirka 22.50.

»Vi arbejder ud fra en antagelse om, at gerningsmændene har kørt den her rute. Det kan ikke udelukkes, at bilen er stoppet undervejs, og at de mistænkte har mødt andre personer. Vi vil derfor meget gerne i kontakt med vidner, der har set bilen på eller i nærheden af ruten,« siger vicepolitiinspektør Brian Belling og tilføjer:

”Det kan være, at nogen har taget fotos eller video, hvor bilen tilfældigt er kommet med på billederne, fx GoPro-kameraer, Dashboard-kamera eller lignende. Vi er derfor interesserede i at komme i kontakt med alle, som har været på ruten i det anførte tidsrum, og selvfølgelig særligt de, der har optagelser, eller har bemærket noget eller nogen omkring en bil som den de mistænkte har anvendt.”

Vidner kan kontakte Københavns Politi på telefon 1-1-4.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Arbejdet forventes at være færdigt i slutningen af november. Foto: Thomas Vilhelm/Ritzau Scanpix

Nu øges trafiksikkerheden i Lundtoftegade

Pernille Høxbro vinker farvel til såvel Kommunalbestyrelsen som til Frederiksberg.

Høxbro takker af