- Foto: Thomas Frederiksen

Spørgsmål til forsinkelse af kulturcenter

Udsættelse: Der har været den ene forsinkelse efter den anden for Kulturcenter Kildevæld, som forlængst skulle have stået klar. Prikken over i’et blev sat i juni, da det kom frem, at kulturcentret nu er udsat yderligere op til halvandet år, da der blev konstateret alvorlige fejl ved byggeriet, som kan medføre skimmelsvamp, som Østerbro Avis skrev i juni. Nu venter en voldgiftssag.

Det har fået den konservative gruppeformand Jakob Næsager til at stille spørgsmål til overborgmester Frank Jensen (S) om processen. Det samme har medlem af borgerrepræsentationen Jonas Bjørn Nielsen (S) gjort til kultur- og fritidsforvaltningen.

Formand for Østerbro Lokaludvalg Allan Marouf ønsker at få klarlagt, hvordan projektledere i det kommunale Byggeri København har kunnet overse disse byggefejl, og om armslængdeprincippet mellem kommune og entreprenør er overholdt.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Fra venstre Nicoline Pihl, 24, Camilla Bilgrav, 23, Camilla Paulsen, 23 og Christina Bilgrav, 23 i Filipsparken, tæt på hvor tre af de fire veninder og kompagnoner bor.

Iværksættere: Fire veninder vil indtage markedet med Ladybox

Tre personer dømt for besiddelse af store mængder hash