Karina Bergmann (LA) er ked af at Pasteur Vinbar lukker
Karina Bergmann (LA) er ked af at Pasteur Vinbar lukker - Foto: PR

Politikere om lukning af vinbar: Det er et stort tab for Østerbro

Medlemmer af Borgerrepræsentationen er kede af, at Pasteur Vinbar må lukke.

Østerbro Avis har talt med to af de politikere, der har kæmpet for, at Trianglens cykelparkeringspladser skulle fjernes til fordel for udeservering til Pasteur Vinbar. De giver begge udtryk for, at de er kede af, at vinbaren nu lukker.

»Jeg er ked af, at vinbaren nu helt lukker, fordi den skal lukke klokken 22. Jeg er med på, at det er den beslutning andelsforeningen ønsker, men min sympati går til de driftige restauratører, der er med til at give byen liv og skabe rum, hvor folk kan mødes og nyde eftermiddags- og aftensol over et godt glas vin,« skriver medlem af Borgerrepræsentationen, Karina Bergmann (LA) i en mail til Østerbro Avis.

»Pasteur giver vækst og arbejdspladser, som kommer byen til gode. Det er steder som Pasteur Vinbar, Østerbro har brug for, da den giver københavnerne livskvalitet,« skriver hun videre.

Konflikten mellem Pasteur Vinbar og andelsforeningen bunder, ifølge medejer Lasse Kruse Rasmussen, i at andelsforeningen ønsker, at vinbaren skal lukke klokken 22. Det på trods af at vinbaren har en bevilling til 24 på hverdage og til klokken 02 fredag og lørdag.

Twisten er derfor endt i en retssag, som sluttede i fredags.

Ikke det samme igen

Også de radikale er kede af at vinbaren nu lukker.

»Jeg synes, det er rigtig ærgerligt, at den historiske udskænkning på Trianglen, som jo er Østerbros hjerte, forsvinder. Østerbro bliver ikke det sammen igen. Vi får et mere trist og kedeligt Østerbro,« siger Mette Annelie Rasmussen fra Radikale Venstre.

Begge politikere giver over for Østerbro Avis udtryk for, at det er ærgerligt, at andelsforeningen og ejerne af Pasteur Vinbar ikke er nået til enighed med fokus på en god nattesøvn og et mangfoldigt byliv i København.

Mette Annelie Rasmussen (RV) er ked af at Pasteur Vinbar lukker

Mette Annelie Rasmussen (RV) er ked af at Pasteur Vinbar lukker – Foto: Pr-foto

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Vedtages et forslag, vil der fremover være 20 minutter mellem S-togene på Peter Bangs Vej Station mod ti minutter i dag.

Halvt så mange S-tog afgange på Peter Bangs Vej Station

Slå katten af tønden med Vesterbro Bladet.

Fastelavnsfest for hele Vesterbro