Jeanette Guarinien: Jeg tænker på det, når jeg kører forbi Krudttønden på cykel, men jeg går ikke og er bange over det. Jeg kan huske, at jeg kørte i bil fra Dronning Louises Bro den dag og havde en aftale i Viborggade. Så var der spærret en masse veje af. Jeg tjekkede derefter twitter og fik advaret hele familien mod at bevæge sig ud.
Jeanette Guarinien: Jeg tænker på det, når jeg kører forbi Krudttønden på cykel, men jeg går ikke og er bange over det. Jeg kan huske, at jeg kørte i bil fra Dronning Louises Bro den dag og havde en aftale i Viborggade. Så var der spærret en masse veje af. Jeg tjekkede derefter twitter og fik advaret hele familien mod at bevæge sig ud. - Foto: Thomas Frederiksen

Fem år senere: Tænker du på terrorangrebet?

Martin Mogensen: Jeg tænker over det, når jeg kører forbi, at det var her, at der var en, som blev skudt. Jeg bor selv ret tæt på. Det minder mig om, at terroren er kommet tættere på.

Martin Mogensen: Jeg tænker over det, når jeg kører forbi, at det var her, at der var en, som blev skudt. Jeg bor selv ret tæt på. Det minder mig om, at terroren er kommet tættere på. – Foto: Thomas Frederiksen

Nikos Chrysafis: Jeg bor ikke så langt derfra og kan huske lyden af masser af politi og ambulancer den dag. Men det er ikke noget, jeg tænker over.

Nikos Chrysafis: Jeg bor ikke så langt derfra og kan huske lyden af masser af politi og ambulancer den dag. Men det er ikke noget, jeg tænker over. – Foto: Thomas Frederiksen

Fredsoptog på dagen

  • På 5-årsdagen for angrebet på Krudttønden arrangeres fredsoptog fra Trianglen til Krudttønden fredag 14. februar klokken 11-13. Arrangøren er: »Fredsprojektet mod Racisme – Kærlighed og kage«

  • Krudttønden er med til at arrangere begivenheden

Læs om fredsoptoget på 5-årsdagen

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Emil Stenlund på Skamlen som vinder af Dutch open international 2020.

Vesterbrodreng stod øverst på skamlen

Distortion er gået helt amok, lyder det fra Finn Rudaizky (DF).

DEBAT: Falske toner og miljøsvineri