Fra B.93¿s hjemmesejr 8-0 over FB tidligere på sæsonen. Den blev gentaget på udebane i weekenden. ARKIVFOTO: TAGE MAJLAND
Fra B.93¿s hjemmesejr 8-0 over FB tidligere på sæsonen. Den blev gentaget på udebane i weekenden. ARKIVFOTO: TAGE MAJLAND

Ny storsejr til B.93‘s kvinder

B.93’s 1. divisionshold vandt endnu engang en storsejr på 8-0 over rækkens bundhold FB og fører 1. division suverænt.

I udekampen på Frederiksberg fik mange af reserverne spilletid, og de gjorde det glimrende. Det blev en sejr på 0-8, ligesom i holdenes første kamp på Svanemølleanlægget

Fra 25. minut og til pausen fik B.93 gang i en fantastisk stime med hele 6 mål. De blev scoret af Kristine Lindgaard, Nana Boysen, Emilie Normann Langhorn, Rebecca Ravn-Haren samt to mål af Josefine Funch.

Indskiftede Nicole Robertson satte sin 10. sæsonscoring ind og er klar topscorer i 1. division. Freja Kjærsig Sunesen sluttede festen af med kampens 8. og sidste scoring, og inden da havde hun stået for tre oplæg til mål.

B.93 ligger nu nummer et i første division med stor afstand ned til de næste hold og med en målscore på +32. Der er ni point ned til Østerbro IF, som lørdag lidt overraskende tabte 0-2 til FC Damsø. HB Køge kommer på besøg på Svanemølleanlægget til topkamp mod B.93 lørdag 13. oktober klokken 13. Med en sejr i det opgør kan B.93 allerede sikre sig oprykning, selv der vil være fire runder tilbage.

B.93’s herrer i bunden af anden division mødte et af topholdene Vanløse på udebane. Det blev til et flot 1-1-resultat, B.93 var endda foran langt det meste af kampen på et mål af Daniel Stückler i begyndelsen af kampen, men hjemmeholdet fik udlignet til sidst.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Hver måned er der forskellige kunstnere, der udstiller på Ingerslevsgade.

Ser du den sol, der rejser sig over din by?

De karakteristiske indsamlingsbøsser fra Røde Kors var søndag synlige mange steder på Frederiksberg.

Røde Kors-projektleder er glad