Fra klubberne første opgør i Kiev for to uger siden.
Fra klubberne første opgør i Kiev for to uger siden. - Foto: Aleksandr Gusev/SIPA/Ritzau Scanpix

Europa League i Parken: Vi har besøg fra Kiev i aften

Der venter et interessant hovedstadsopgør i Parken torsdag 7. november klokken 18.55, når FC København tager imod Dynamo Kiev fra Ukraine.

Det var den stærkeste klub i det gamle Sovjetunionen med mange spillere på landsholdet hos den gamle supermagt, blandt andet Oleg Blokhin og Igor Belanov som begge blev kåret til årets spiller i Europa i halvfjerdserne og firserne, og den klub som vandt flest sovjetiske mesterskaber.

Klubben har ikke helt fordums styrke og er overhalet af Shakhnar Dotnesk i Ukraine, som også har yder gode præstationer i international fodbold, Dynamo Kiev er dog stadig et stærkt hold blandt andet med den tidligere FCK’er Benjamin Verbic. De to klubbers første møde endte 1-1.

I Superligaen vandt FC København 3-0 over SønderjysE søndag, blandt andet på to omdiskuterede straffespark, på søndag venter FC Midtjylland ude i et topbrag. Midtjyderne er fire point foran FCK.

Det kan også bemærkes, at Nicklas Bendtner scorede sit første mål for FCK i ugens løb, da det torsdag aften i Parken i sidste uge blev til en 4-1 sejr over FC Nordsjælland i pokalturneringen.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Fra venstre Lea Mosegaard, Jesper Jørgensen og landechef Heidi Boye fra Too Good To Go, borgmester Simon Aggesen, Henriette Dybdal Cajar, Trine Schunck, Bjarne Hansen og Anthony Bolton, alle partnere i Sinuz.

Bæredygtige virksomheder løb med Frederiksberg Erhvervspriser 2019

Christian Boll og Knut Henriksen gav den gas på guitar og bas til tirsdagens fællessang.

Vanløse: Fællessang skaber fællesskab