Der bliver ikke nogen Europa League-kamp mellem FC København og Istanbul Basaksehir på torsdag
Der bliver ikke nogen Europa League-kamp mellem FC København og Istanbul Basaksehir på torsdag - Foto: Stringer/AFP/Ritzau Scanpix

Europæisk kamp i Parken er nu officielt udskudt

Hvad der længe har ligget i luften, næsten bogstavelig talt, er nu officielt: FC Københavns kamp hjemme mod Istanbul Basaksehir torsdag den 19. marts er udsat på ubestemt tid.

Det skyldes, at den europæiske fodboldorganisation UEFA har besluttet, at alle europæiske klubkampe i næste uge er udsat på grund af corona-smittefaren, herunder 1/8-finalerne i UEFA Europa League, hvor FCK skulle have spillet for tomme tribuner i Parken.

FC København tabte i aftes 0-1 ude mod Istanbul Basaksehir, en kamp som FCK-manager Ståle Solbakken i stærke vendinger kritiserede UEFA for at gennemføre, når situationen er, som den er i Europa, og at øvrige kampe i Tyrkiet derefter i øvrigt blev meldt aflyst.

Kampen i Parken var den sidste uvished på det danske fodboldlandkort. Tidligere på ugen meldte Divisionsforeningen, at samtlige kampe i Superligaen, 1. og 2. division er aflyst. Det gælder således også B.93‘s hjemmekamp mod Helsingør, der skulle være afviklet på Gentofte Stadion lørdag, og som vi omtalte i ugens Østerbro Avis.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Bestil en pizza i Baglokalet og få den leveret ud af vinduet.

Baglokalet: Sælger pizza ud af vinduet

Dansk Folkeparti på Frederiksberg.

DF har afholdt generalforsamling