kbhliv.dk er som en velorienterede nabo, der altid står klar med det sidste nye

Forestil dig en nabo, der ved, hvad der rører sig i lokalområdet. En nabo, du kan spørge til råds, når kommunen pludselig graver i din gade eller slukker for strømmen i din bydel. En nabo, der altid kan give dig et tip til et nyt sted, du er nødt til at besøge. Den nabo er kbhliv.dk.

Vi opdaterer dig med nyheder, relevante debatter og guides og tilbud til byen – præcis som du kender det fra din lokale ugeavis.

Kbhliv.dk er båret af journalisterne fra alle de københavnske lokalaviser plus Frederiksberg Bladet. De kender deres bydele, og de deler den med dig på kbhliv.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev i formularen, eller følg med på Facebook her.

Hovedstadens Mediehus er virksomheden bag kbhliv.dk

I Hovedstadens Mediehus sidder alle de københavnske lokalaviser, og dermed er kbhliv.dk født ind i hjertet af hovedstaden. Med kræfterne fra lokale journalister og lokale sælgere har vi kontakt til alle små afkroge af byen.

Vores ambition er at skabe en hyperlokal, relevant og troværdig platform, hvor du som annoncør, læser eller ildsjæl bliver inddraget, hørt og orienteret omkring shopping, holdninger, oplevelser, politik, byliv og meget, meget mere.

Hovedstadens Mediehus er en del af Jysk Fynske Medier.