- Foto: Karens Minde Kulturhus

Karens Minde Kulturhus og SydhavnenLIV præsenterer: Quiz i Karens Minde

Sydhavnens kulturhus på Wagnersvej er ganske vist lukket, indtil videre indtil 10. maj, så en stribe aflysninger er det syn, der møder de besøgende på husets hjemmeside. Intet er som det plejer at være – og så alligevel…

Karens Minde Kulturhus har slået coronapjalterne sammen med Kgs. Enghave Bladets nye online-profil SydhavnenLIV, og vi er rigtig glade for at kunne præsentere en sydhavnsk kulturklassiker i ny forklædning: Der er Online-Quiz i Karens Minde i morgen onsdag 15. april klokken 19.00.

De månedlige quizaftener plejer at trække fuldt hus i caféen, men denne gang bliver det quizmaster Dorthe Eren og journalist Jacob Schneider som tekniker, der holder skansen og forsøger at få alle spørgejørgener til at gå op i en højere enhed, når vi sammen (men hver for sig) tester vores viden om musik, litteratur, kultur og meget mere. Spørgsmålene er i alle sværhedsgrader, så alle kan være med.

Næsten samme regler

Nogle få ting vil være anderledes – blandt andet er der intet maksimalt deltagerantal, da alle jo quizzer hjemme fra stuerne – men ellers er reglerne de samme som en almindelige quizaften:

Der er fire runder med forskellige kategorier, fem spørgsmål i hver (mod normalt ti).

Man tilmelder sig i hold af maks. fem personer via Facebook-begivenheden senest klokken 18.45.

Det er ganske gratis at deltage, og Karens Minde trækker et par præmier op af hatten.

Der skal svares inden for tre minutter efter, at Dorthe har stillet spørgsmålet i vores live-streaming.

Husk: Brug af Google, eventuelle opslagsbøger på hylderne derhjemme o.lign. er strengt forbudt!

Praktisk:

Kontakt dine venner, find et holdnavn og en kaptajn, som kommunikerer for jer.

Find Facebook-begivenhden ‘QUIZ – den digitale udgave’ fra Karens Minde Kulturhus og tryk på linket til quiz-opslaget på SydhavnenLIV – eller tryk lige her.

Holdkaptajnen melder jer til senest onsdag kl. 18.45 – og gerne fra 18.00 – ved at skrive holdnavnet som en besked til SydhavnenLIV.

Følg med, når vi går live onsdag kl. 19.00 – her kører Dorthe quizzen, ganske som den plejer at være.

Efter hvert spørgsmål konfererer du med dit hold over telefon eller computer – husk: ingen snyd! I har tre minutter. Kaptajnen skriver jeres svar løbende i private beskeder til SydhavnenLIV (ikke kommentarfeltet, det kan de andre se!).

Vi uddeler point og fører dem på tavlen som sædvanligt. Inden sidste runde vælger I det holdnavn, I synes er bedst (bortset fra jeres eget), og vi kårer aftenens bedste holdnavn ud fra jeres stemmer.

Vi glæder os til at “se” Sydhavnens skarpeste quizhoveder!

FIND KARENS MINDES ONLINE-QUIZ LIGE HER ONSDAG FRA KL. 18.45…

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Foredragsholder og klummeskribent Mette Malene Bloch

Set fra 2100 – Den selvudnævnte ordensmagt

Mange københavnske daginstitutioner lukker dørene op for børn igen onsdag, men der er risiko for pladsmangel. FOTO: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Risiko for pladsmangel: Forældre kan få penge retur, hvis de passer børn hjemme