Quizmaster Dorthe Eren klar til at gå ¿live¿ med Karens Minde-arrangementet hjemme fra stuen - med behørig afstand til fotografen, vin og sprit indenfor rækkevidde.
Quizmaster Dorthe Eren klar til at gå ¿live¿ med Karens Minde-arrangementet hjemme fra stuen - med behørig afstand til fotografen, vin og sprit indenfor rækkevidde. - Foto: Jacob Schneider

Til online-quiz med Karens Minde og SydhavnenLIV

Oscarvindende filmsange, klassiske litterære værker om pandemier, Emmy-vindende tv-serier og historisk viden om 2. verdenskrig var på programmet, da Karens Minde og Kgs. Enghave Bladets nye web-profil SydhavnenLIV lavede online-quiz sidste onsdag aften.

Det var en afløser for de populære månedlige quiz-aftener på Karens Minde Kulturhus, som indtil videre er lukket indtil 10. maj. Quizmaster Dorthe Eren slog coronapjalterne sammen med lokalavisens journalist Jacob Schneider, som fik hænderne fulde af streaming-teknik, pointuddeling og gourmet-øl hjemme i Dorthes hyggelige stue. Ti hold med skarpe quizhoveder fra Sydhavnen dystede om æren – og en håndfuld koncertbilletter til tiden efter Corona – bag skærmene, hvor der skulle kommunikeres hurtigt med holdkammeraterne rundt omkring.

Antallet af spørgsmål var kogt ned fra de sædvanlige 40 til 20, og i løbet af godt en time var der fundet en vinder: Anonyme Quizzere, kaldte holdet sig.

Vi siger tak for en hyggelig aften og gentager gerne online-quizningen.

Besøg os på:

www.facebook.com/KarensMindeKulturhus

www.facebook.com/SydhavnenLIV

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Fra et besøg i 2018 af Københavns teknik- og miljøborgmester Ninna Hedeager Olsen, der blev vist rundt i Områdefornyelsen Sundbys område.

Sådan har du aldrig prøvet det før: Gå til borgermøde hjemme fra sofaen

Hus Forbi-sælgerne får en lønkompensation på fem kroner i denne tid, men Philip forærede en avis uden beregning for at få delt hans historie.

Dagens hjerte går til Philip, der sælger Hus Forbi, men forærede Jeanette en avis uden beregning