1. maj ved Karens Minde sidste år.
1. maj ved Karens Minde sidste år. - Foto: Benedicte Lorenzen (arkiv)

1. maj-venner: Man kan sagtens vise solidaritet alligevel

Den traditionsrige 1. maj fejring ved Karens Minde i Sydhavnen skulle have smældet med fanerne på fredag, men den går naturligvis ikke i disse tider. Arrangørgruppen Sydhavnens Venner af 1. maj har sendt os denne hilsen:

»På det første møde vi holdt, glædede vi os over at skulle holde det næste arrangement i år, da dagen lå op til en lørdag. Så kunne vi afslutte dagen med en rigtig god fest og blive ved til klokken 22 i Dansepavillonen og bagefter rykke ind i kulturhusets dejlige café til noget natdisko-dasko.

Sådan bliver det desværre ikke, som de fleste nok har regnet ud. Sydhavnens Venner af 1. maj har besluttet, at vi i stedet holder en endnu længere festdag næste år, for så er det jo en lørdag!

Vi håber alle vil få en hyggelig dag i år alligevel – i meget mindre forsamlinger – og husk at med god afstand kan man sagtens vise solidaritet alligevel: At vi har en fælles verden og alle folk bør dele sorger og glæder er nu mere tydeligt end ellers.«

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Johnny Hansen foran Bents Bazar i Vestamager Centret, hvor han er i gang med at gøre klar til genåbningen på tirsdag.

Politiet overgiver sig: Bents Bazar har fået tilladelse til at åbne

Her ses skaterbanen på Nordens Plads.

Ingen regler overholdes på skaterbanen: »Vi er flove over Frederiksberg Kommune«