Et sikkert hit hos den grønlandske del af befolkningen.
Et sikkert hit hos den grønlandske del af befolkningen. - Foto: Wefood

Grønlændere hamstrer skibskiks i Sydhavnen

Forretningen Wefood, der sælger overskudsvarer på Borgbjergsvej, har modtaget en masse paller med småkager og kiks fra Karen Wolf – og mellem dem er der flere paller ’skibskiks’.

Man kan ikke købe dem i mange supermarkeder, men kiksene er meget populære på Grønland, og efter at de grønlandske kunder har fået nys om, at kiksene sælges i Wefood i Sydhavnen, er der kommet gang i salget: Kiksene har åbenbart samme effekt, som lakridser har for mange danskere i udlandet, melder butikken.

En af butikkens frivillige lavede et opslag på siden ’Sydhavnen handler’ – og det har sat gang i skibskiksesalget. Det er åbenbart også rygtedes til andre dele af landet, at der er skibskiks til salg i Københavns Sydhavn. De frivillige har i hvert fald fået henvendelser fra både Kolding og Aalborg, der spørger, om de kan få dem leveret.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
»Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det er win-win, at vi kan hjælpe København Zoo i en svær tid,« siger 2. viceborgmester og formand for undervisningsudvalget, Michael Vindfeldt (S).

Kommunen køber zookort til alle byens folkeskoleelever

Her er et udsnit af graffiti-hærværket på Kastrupgårdsskolen.

Kommunen og politiet har en trumf: Nu går jagten ind på gerningsmænd til graffiti-hærværk