Monicas Vals kan opleves fredag aften i Prøvehallen. PR-foto

Vind billetter til en weekend med jazz i Prøvehallen

VIND BILLETTER. Prøvehallen bliver fyldt med jazz i weekenden i en sprudlende finale på Jazz 2019. Du kan vinde billetter til nogle af koncerterne.

JAZZ: Har du endnu ikke fået din dosis vinterjazz, så er der håb forude. For i weekenden sprudler Prøvehallen af sprøde jazztoner. Cowbell Music runder Winter Jazz 2019-festivalen af med fire stærke koncerter med saxofonisten Benjamin Koppel som gennemgående figur.

Fredag kl. 17.30 spiller han sammen med far Anders på hammondorgel og Alex Riel på trommer. Repertoiret spænder vidt og er komponeret af de to generationer Koppel, som begge er musikere med lange, vidtfavnende karrierer i dansk musikliv.

Senere på aften er Benjamin Koppel en del af fejringen af den svenske jazzsangerinde Monica Zetterlund. I en nordisk konstellation med Mari Göttesdottir (vokal), Søren Møller (piano), Johnny Åman (kontrabas) og Peter Nilsson (trommer) får publikum mulighed for at opleve Monica Zetterlunds musikalske arv i en hyldest til den særegne sangerinde.

Jazz med harpe

Lørdag middag ændres lydbilledet markant, når saxofonens toner sættes sammen med cello og harpe. Med den sjældne sammensætning kommer der helt nye lydlandskaber frem i horisonten. Tine Rehling og Henrik Dam Nielsen giver sammen med Benjamin Koppel ny lyd til klassiske komponister som Debussy og Fauré.

Lørdag kl. 20 rundes af med Saxophone Galore. »Klassisk jazz, når det er allerbedst, fuld af spilleglæde, grovswing og virtuositet – der er lagt op til en jazzfest udover det sædvanlige,« lyder beskrivelsen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om billetter til følgende koncerter:

Koppel & Søn feat Alex Riel 22/2 kl 17:30

Chamber impressions 23/2 kl 12.00

Saxophone Galore d. 23/2 kl 20.00

Vi trækker seks vindere i alt, som alle må tage en ledsager med torsdag 21/2 klokken 10.

Vind biletter til Vinterjazz

Tilmeld dig kbhliv.dks nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om billetter til vinterjazz 22/2 og 23/2.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

»Et værtshus er ligesom en mandecafé«

Bottleshop holder fredagsbar med Det ganske lille Band