Sonni Larsen i spidsen for det færøske landshold under en landskamp mod Danmark. Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix

Ajax tilknytter færøsk landstræner

HÅNDBOLD: Ajax København har indgået en to-årig aftale med den færøske A-herrelandstræner, Sonni Larsen. Han tilknyttes i en nyoprettet stilling som kombineret U19-drengecheftræner og assistenttræner for klubbens 1. divisionsherrehold.

Udover trænergerningen bliver Sonni Larsen talentansvarlig for U19- og herreseniorholdet i et tæt samarbejde med Ajax Københavns U17-hold.

»Det er en stor og vigtig opgave, der venter. Vi skal have bygget en platform for talentudvikling, som sikrer maksimal udvikling og præstation – hver dag. Ajax har et uforløst potentiale. Det bliver spændende at være med til at forløse det,« udtaler Sonni Larsen, der er certificeret EHF-mastercoach.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Fransk medie: Tour de France starter i Danmark

Bag om Operation X: Morten Spiegelhauer fortæller