Fra 4. marts begynder anlægsarbejdet for at etablere tre nye broer i kanalbyen. Trafikanter skal være opmærksomme på trafikomlægninger. Foto: MOE

Broarbejde på Sluseholmen fra mandag

TRAFIK: Fra maj bliver der blive spærret for gennemkørende biltrafik ad Sluseholmen, men anlægsarbejdet begynder allerede på mandag, 4. marts, og trafikanter skal være opmærksomme på trafikomlægninger, skriver rådgivende ingeniører MOE i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Trafikudsigt: Sluseholmen lukker for bilister i halvandet år

Arbejdet med broerne foregår i faser frem mod efteråret 2020 og i perioder bliver biltrafikken til og fra Sluseholmen derfor omlagt til midlertidige veje.

For at det skal være nemt at komme frem og tilbage fra skole, indkøb og lignende vil fodgængere og cyklister fortsat kunne færdes langs Sluseholmen i hele perioden.

»Vi har gjort os umage for at sikre bedst mulig fremkommelighed for beboerne, mens arbejdet står på. Alle vil kunne komme til og fra egen bolig i bil, på cykel og gåben i hele perioden. Under anlægsfasen kommer vi til at trække på alles tålmodighed. Når de nye, smukke kanaler og tre broer er opført, har hele området til gengæld fået et gevaldigt løft,« siger Klaus Gorm Hansen, der er formand for Grundejerforeningen Sluseholmen Syd v/Danica Pension, der er bygherre på projektet.

Trafikomlægningerne skiltes i området og på www.sluseholmensbroer.dk kan man holde sig opdateret om projektet. Beboerne kan også tilmelde sig en SMS-service. Ved at skrive ”BROER” til 1919 får man en SMS, hver gang der er ruteomlægninger.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

For børn: Teater om afsidesliggende øer

Junior fra Vesterbro vil på frimærke