Naturen bliver lidt grønne,n når man køber en kiste hos Valby Bedemandsforretning, der giver to træer, når man køber en kiste. Arkivfoto: Jacob Ehrbahn/Ritzau Scanpix

Grøn bedemand: Køb en kiste og giv to træer

MILJØRIGTIG. Miljøet får nu en hjælpende hånd af Valby Bedemandsforretning, hvor de giver to træer for hver kiste.

NATURLIG BEGRAVELSE: Et liv for et liv. Så kort kan man vel egentlig beskrive et nyt koncept, som Valby Bedemandsforretning nu kan tilbyde. Et koncept, der betyder, at man donerer to træer, hver gang man køber en kiste. Det fortæller indehaver Christie Rosenberg:

»I sidste uge besluttede jeg mig for, at jeg ville støtte fonden Growingtrees.dk, der skaber folkeskove og planter træer rundt omkring i Danmark. De har et motto om, at hvad man låner af naturen, giver man tilbage til naturen, og det kunne jeg sagtens relatere til, for jeg har tidligere været spejder i mange år, som jo også handler om at give tilbage til naturen,« siger hun.

Det grønne valg

Christie Rosenberg overtog Valby Bedemandsforretning 1. januar, og her fik hun øjnene op for Growingtrees.dk, som hendes kisteleverandør Tommerup Kister også støtter:

»Jeg besluttede mig for at skrive til Growingtrees.dk, fordi jeg synes, det giver rigtig god mening. Vi kan jo ikke redde verden alene, men hvis vi alle gør, hvad vi kan, så kommer vi et godt stykke. Jeg har ikke råd til elbil, men jeg blev vegetar for halvandet år siden, og nu kan jeg så også hjælpe miljøet ved at give to træer, hver gang folk køber en kiste,« forklarer Christie Rosenberg.

Hun mener desuden, at en bedemandsforretning godt må skabe glæde i en svær tid, og det kan træer hjælpe med til.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Fastelavn med ansigtsmaling, tøndeslagning og Moster Mie

Movia bøjer sig: Sætter ruteplaner op ved stoppesteder