Foto: Krilov A/S

Genbrugscenter vinder betonpris

VINDERPROJEKT: Sydhavn Genbrugscenter vinder Bæredygtig Beton Prisen. Genbrugscentret får prisen for at gå meget længere med genbrugsbeton end hidtil set – og dermed er byggeriet særlig bæredygtigt. Hele 40 procent af betonen er genanvendt beton, der stammer fra en tidligere skorsten på Amagerværket. Det er fem gange mere end den hidtidige standard for brug af genbrugsbeton.

»Med denne pris får vi en fornem anerkendelse af, at netop Sydhavns Genbrugscenter skal være med til at sikre, at vi når vores mål om at genanvende 70 procent af vores affald i 2024,« siger teknik- og miljøborgmester Ninna Hedeager Olsen (EL) i en pressemeddelelse.

Københavnerne har endnu til gode at se det ottetalsformede byggeri, der indvies i næste måned. cmo

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Sådan finder du en lejebolig i København

100 års klassisk musik med provokation