Jette Kirkebys malerier er ren poesi på lærred. Foto: Jette Kirkeby

Fernisering af eksperimenterende, længselsfulde kvinder

Vigerslevvej: Lørdag 6. april klokken 14 er der fernisering af Jette Kirkebys ekspressionistiske, stemningsfulde værker på Galleri Art for Future på Vigerslevvej 142. Den kvindelige kunstners yndlings motiv er kvinder, men i denne omgang er værkerne en del mere eksperimenterende. Med kul, blæk og stof har hun malet kvinder frem. De fiktive kvinder er søgende og udtrykker en længsel. »Som kunstner er hun fabulerende, idet hun fortæller noget om sine følelser og sine drømme, når hun maler,« skrev Ole Vincent Larsen engang. Jette Kirkeby har malet siden 1990. Udstillingen løber frem til 2. maj. På ferniseringsdagen er Jette Kirkeby tilstede, og så vil der blive budt på et lille glas.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Bjerrums folketingsdrøm går gennem øllet

Din kropstype skal dirigere, hvad du spiser