Arkivfoto: Dan Møller

Plejehjem søger frivillige

Valby Langgade: Plejecentret Langgadehus søger frivillige til at skabe mere liv for de ældre i hverdagen. De frivillige arbejdsopgaver er blandt andet at gå en tur med beboerne, spille spil, agere dansepartner eller tale med de, som bor på plejehjemmet. Der er mulighed for at sætte flere kompetencer på spil som frivillig. Langgadehus og Ældre Sagen i Valby holder derfor informationsmøde tirsdag 2. april klokken 15, hvor der vil blive serveret kaffe og kage. De frivilliges indsats er noget anderledes end fagpersonalets. Den frivillige indsats gør virkelig noget ekstra, understreger Langgadehus.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Tidligere DR-profil har åbnet lokal møbelforretning

Aprilsnar: Ingen planer om ungdomshus i Vanløse