Arkivfoto: Michael Paldan

Børnekulturen byder op til fødselsdagsfest

LEJ ZONE2. Normalt er børnekulturstedet Zone2 forbundet med leg og læring i Valby Kulturhus, men nu udvider de repertoiret, når de stiller deres lokaler og personale til rådighed, så forældre kan leje det, når de skal holde børnefødselsdag.

FØDSELSDAGSFEST: Gode råd kan hurtigt blive uopnåelige, når man skal planlægge en børnefødselsdag med 25 børn, og boligen bare ikke er stor nok. Men den udfordring kan man nu få hjælp til at klare i Valby Kulturhus, hvor børnekulturstedet Zone2 holder til.

I hverdagene er Zone2 fyldt med hold og undervisning til børn og unge, men når weekenden banker på døren, gør de kreative folk bag plads til, at forældre kan leje sig ind i hele børnekulturområdet, når der skal fejres fødselsdag for de 0-12 årige. Det fortæller Zone2 børnekulturkoordinator Iben Ravn i en pressemeddelelse:

»Zone2 er skabt til børn og unge. Gennem årene har de lavet teater, dans og alt muligt skørt, så selvfølgelig skal de også have lov til at holde deres fødselsdage. Her er der plads til, at de kan skeje ud og fejre dagen,« siger hun.

Instruktørerne er også klar

Og rammerne for den perfekte børnefødselsdag er da også tilstede i Valby Kulturhus, hvor Zone2 byder på både værksted, køkken og spejlsal.

For at udnytte kulturhusets gode rammer allerbedst, er det også muligt at booke en af Zone2’s instruktører, som er eksperter i at afholde en workshop i dans, teater eller et kreativt byggeværksted. Der er noget for alle aldre, og selv om det først og fremmest er super sjovt, vil børnene også lære noget undervejs. Instruktørerne sørger for alle materialer, så fødselsdagsselskabet skal blot møde op og være klar til fest.

Prisen er 750 kroner, og for dem får man fem timer til at gøre klar, holde fest og rydde op igen.

Se mere på Zone2’s hjemmeside

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Master Fatman får farverig bisættelse

Ældrerådet er klar til arbejdet