Arkivfoto: Rikke Milling

Sydhavnen inviterer til markedsdag i eftermiddag

LOKALT BUTIKSLIV: Om få timer åbner en spændende markeds om det gode by- og handelsliv i Sydhavnen. Formålet med workshoppen udspringer af Sydhavnens beboeres store ønske om at få et endnu bedre butiks- og byliv. Ønsker, der blev indsamlet på en workshop i april, hvor 21 borgere, udlejere og butiks- og caféejere formulerede otte initiativer, der kan løfte by- og handelslivet i Sydhavnen de kommende fire år.

Klokken 15.30 i dag vil disse ønsker og tanker så blive præsenteret, ligesom man er velkommen til at bidrage med flere gode idéer og holdninger og samtidig møde det lokale by- og handelsliv. Der vil være balloner til børnene og vareprøver fra butikkerne. Markedsdagen foregår på pladsen mellem SuperBrugsen og Irma, Hammelstrupvej 3. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Se Champions League finalen i Tivoli

Skibakken er ikke godkendt: Risiko for at blive kogt ihjel