Thomas Dinsen er en af de valbygensere, der er gået forrest i kampen for at bevare Bus 1A på Vigerslev Allé. En kamp, der fortsætter, selv når buslinjen er nedlagt på strækningen, lover han i dette debatindlæg.
Thomas Dinsen er en af de valbygensere, der er gået forrest i kampen for at bevare Bus 1A på Vigerslev Allé. En kamp, der fortsætter, selv når buslinjen er nedlagt på strækningen, lover han i dette debatindlæg. - Foto: Michael Paldan (arkiv)

Bevar 1A glemmer ikke

Thomas Dinsen

Langagervej, 2500 Valby

28.000 mennesker bruger hver dag bus 1A, det har man i årevis fortalt os. Om lidt er det slut,

Om lidt må 28.000 mennesker finde sig en ny daglig rute. Måske i bil, på cykel eller lægge den ekstra rejsetid til, der uundgåelig følger med, når bus 1A om kort tid bliver omlagt. 28.000 er en del, og hvis jeg var politikker, så ville jeg da personligt også være fristet af at kunne skubbe bare lidt af os 28000 over i min nye metro, så den kunne blive en succes.

Som selvudråbt formand for facebookgruppen ’Bevar 1A’, hvilket jeg med sindsro kan udråbe mig til, hvis Rådgivningschef fra DOT, Torsten Rasmussen er i stand til at få en cheftitel, så vil jeg hermed love, at hvis alt klapper, når busserne omlægges, så klapper jeg også.

Hvis ikke, vil min målsætning være at holde ’Bevar 1A’ sovende frem til næste kommunalvalg, og så får I (politikkerne) så mange høvl, at der enten kommer medvind på samtlige cykelstier i Valby, eller 1A kommer tilbage, som den er nu.

Må jeg opfordre til, at I (politikkerne) allerede nu går i gang med at vaske hænder, mens I kan. Her på debatten eller også er i velkommen i facebookgruppen ’Bevar 1A’. Der er vi mange, der lytter. Rigtig mange.

Mig bekendt er 1A ikke den eneste rute, der er blevet omlagt med hovedet under armen…

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Efter flere års renovering af Bispebjerg Hospital står den nye akutmodtagelse klar.

Her er indgangen til ny akutmodtagelse

Illustration: Johan Ludvig Lund.

Museum med fokus på »glemt« kunstner«