- Foto: Martin Sørensen (Arkiv)

Læserbrev: Linje 26 er forsvundet i Rejseplanen

Af Michael Fjeldsøe (SF), formand Valby Lokaludvalg

Med markant færre afgange dukker linje 26 ikke op ret tit, og jeg har også oplevet, at den ikke kom, selv om det stod på den elektroniske tavle på standeren. Men på Rejseplanen dukker den slet ikke op.

Jeg bor tæt ved Ålholm Plads, og uanset hvordan jeg søger på en rejse til Rådhuspladsen, er linje 26 ikke et forslag. Linje 7A, hvor man også skal gå fra Hovedbanegården, vises, men ellers kommer der forslag om at tage en bus til Vanløse og skifte til metro der og til en anden metro på Frederiksberg.

Selv når man indstiller til ‘uden skift’ dukker linje 26 ikke op. Når 90 procent bruger rejseplanen, kan man på den måde tømme en bus for passagerer, og derefter dokumentere, at den ikke bruges ret meget. Er der nogen, der har pillet ved knapperne i Rejseplanen?

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

To Michelin-kokke gæster Frederiksberg

En stor del af Ørestad Bibliotek bliver omdannet til blomstereng, hvor insekter kan bo.

Workshop for børn: Lav dine egne insekter