Leder af Kvartershuset ved Anker Jørgensens Plads og socialdemokratisk medlem af Borgerrepræsentationen er glad for, at der nu kommer videoovervågning op den centrale plads.
Leder af Kvartershuset ved Anker Jørgensens Plads og socialdemokratisk medlem af Borgerrepræsentationen er glad for, at der nu kommer videoovervågning op den centrale plads. - Foto: Michael Paldan (Arkiv)

Læserbrev: Mere ro på Ankers Jørgensens Plads med overvågning

Susan Hedlund (S), medlem af Borgerrepræsentation

Dagligt oplever beboerne ved Anker Jørgensens Plads en del uro og har gjort det længe efterhånden. Der foregår åbenlyst narkosalg på pladsen, og beboerne oplever fysiske konfrontationer, tilråb, hærværk og vold. Områdets beboere, den lokale pølsemand, Fakta..alle er de berørte af uromagernes uholdbare adfærd. Det skal vi selvfølgelig ikke finde os i, og det skal vi have lavet om på.

Derfor glæder det mig også, at vi nu har fået igennem, at der kommer mere overvågning af pladsen, og det kommer forhåbentligt til at skabe noget ro. Vi har lyttet til beboerne og boligforeningen, og vi følger situationen tæt. Ingen skal føle sig utrygge, hvor de bor – det er helt uacceptabelt.

Jeg håber sådan, at pladsen igen bliver et tåleligt sted at opholde sig. Når det er sagt, løser det ikke problemet, hvor vores udsatte i området så skal opholde sig. Der er som regel ikke bare en nem løsning, der løser alle problemerne på en gang. Det kræver en koordineret indsats, og derfor følger vi også udviklingen nøje og lytter til, hvad områdets beboere siger.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Agnete, Sarah og Sofie glæder sig til påsken, da skal de til Kenya med Ungdomsskolen.

Agnete, Sofie og Sarah skal plante træer i Kenya og bo på børnehjem

Christophe Ganthier (tv) fra La Fromagerie modtog hæderen som Årets Østerbrobutik40

Se billeder fra en glad aften: Årets Østerbrobutik blev kåret