Feriecamp er i fuld gang i Sydhaven. Dette billede er dog ikke taget i denne forbindelse, men mon ikke de har det ligeså sjovt.
Feriecamp er i fuld gang i Sydhaven. Dette billede er dog ikke taget i denne forbindelse, men mon ikke de har det ligeså sjovt. - Foto: Arkivfoto: Martin Sørensen

Sydhavnen byder på meget mere feriesjov

FERIECAMP. Selv om solen for en stund er rejst mod sydligere himmelstrøg, er der stadig fuld gang i sommeraktiviteterne i Sydhavnen. Vi bringer her hen guide til de mange gratis arrangementer, der sker i denne uge.

UGE 28: Børn og unge mellem 6 og 17 år, der ikke skal udenlands i sommerferien, kan ligesom i sidste uge deltage i Feriecamp i Sydhavnen, hvor der venter et væld af gratis aktiviteter i hverdagene.

Ferieløjerne i Sydhavnen fortsætter hele denne uge samt i den næste også, hvor forskellige lokale aktører står klar til at byde indenfor. Også i denne uge foregår feriecamp på Karens Minde, hvor dagene er delt ind tre daglige tidsintervaller, der hver især rummer tre forskellige aktiviteter, som man kan vælge imellem:

Andre nyheder

Klokken 10.00

  • Kunstværksted med Børnekulturstedet Karens Minde

  • Dans for alle med Fimd

  • Street Games med Hele Vejen Rundt

Klokken 12.00

  • Kunstværksted med Børnekulturstedet Karens Minde

  • Gøgl med Mellemamerika Komitéen

  • Mad med insekter med Børnekulturstedet Karens Minde

Klokken 14.00

  • Afrikansk dans med Sounougal

  • Parkour med Street Movement

  • Futsal med København Futsal

Det kan du også prøve i ugens løb

Tirsdag kan du lære at bygge den perfekte papirflyver i Sydhavnen Bibliotek.

Tirsdag kan du lære at bygge den perfekte papirflyver i Sydhavnen Bibliotek. – Foto: Iris/Scanpix

Andre nyheder

PAPIRFLYVERWORKSHOP:

Tirsdag 9. juli kan du blive klogere på, hvordan man folder den helt perfekte og flyveklare papirflyver. Det er sker i Sydhavnen Bibliotek, hvor der bliver indrettet en papirflyverworkshop fra klokken 13.00-16.00. Det er ganske gratis at deltage, og man behøver ikke tilmelde sig. Bare duk op og begynd at folde.

Onsdag er ponyerne ved Børnenes Dyremark klar til at give en ridetur fra klokken 14.00-16.00

Onsdag er ponyerne ved Børnenes Dyremark klar til at give en ridetur fra klokken 14.00-16.00 – Foto: Arkivfoto: Martin Sørensen

PONYRIDNING

Børnenes Dyremarks søde ponyer er også i denne uge klar til at give en ridetur, hvis man har lyst til at prøve livet som cowboy. Det foregår på onsdag 10. juli fra klokken 14.00-16.00 ved Børnenes Dyremark, der holder til bag ved Karens Minde Kulturhus. Det er gratis, og man behøver ikke tilmelde sig på forhånd.

Torsdag kan du atter klatre lidt nærmere himlen på Frederiksholm Kirkes tårn.

Torsdag kan du atter klatre lidt nærmere himlen på Frederiksholm Kirkes tårn. – Foto: Arkivfoto: Carsten Lundager

KIRKETÅRNSKLATRING

Torsdag 11. juli er der mulighed for at klatre højt over Sydhavnens tage. Her står Frederiksholms Kirkes dygtige klatreinstruktører nemlig atter klar til at hjælpe de modige i selerne og op på kirketårnets klatrevæg. Det foregår fra klokken 11.00-14.00, og det er gratis og uden tilmelding.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Fremover kan du hente dine pakker på Nyelandsvej 55 på Frederiksberg.

Nyt afhentningssted: Hent dine pakker på Nyelandsvej

Københavns Politi anholdt mandag morgen otte personer fra Rumænien og Bulgarien i Valby Boldklubs tidligere klubhus. Arkivfoto

Otte personer anholdt på Værkstedsvej i Valby