Victor Marcussen og Pia Hessner ses her i teaterkoncerten ‘Nattelys’, som du kan opleve torsdag i Prøvehallen. Pr-foto
Victor Marcussen og Pia Hessner ses her i teaterkoncerten ‘Nattelys’, som du kan opleve torsdag i Prøvehallen. Pr-foto

Avisen og Teater V inviterer til intim teaterkoncert under Valby Kulturdage

KOM MED. Teater V tyvstarter Valby Kulturdage allerede torsdag aften, hvor de i anledning af Valby Bladets 100 års jubilæum inviterer 50 hurtige teatergængere på en gratis teateroplevelse med den intime teaterkoncert ‘Nattelys’.

TEATERKONCERT: Sange om håb, kærlighed og katastrofer. Det er kort sagt, hvad komponist Michael Wiehes intime teaterkoncert ’Nattelys’ handler om.

En teaterkoncert, du kan opleve på torsdag i Prøvehallen, hvor Teater V tyvstarter Valby Kulturdage. Ved dette års kulturdage fejrer Valby Bladet også sit 100 års jubilæum, og i den anledning er vi gået sammen med Teater V og giver hermed 50 gratis billetter væk til teaterkoncerten på torsdag.

En aften i følelsernes lyd

Nu vil det måske være på sin plads at sætte lidt flere ord på ’Nattelys’. På scenen venter skuespillerne Victor Marcussen og Pia Hessner, som vil portrættere et galleri af personer fra Mikael Wiehes musikalske og poetiske univers.

Er du til de store følelser, kan du roligt glæde dig til cirka 90 minutter spækket med sange om livsglæde, kærlighed og tillid, mens det mørke også lurer lige om hjørnet med følelser som sorg, raseri og svigt.

Mikael Wiehes sange henvender sig direkte til publikum med humor, følelse og engagement, og deres budskab er vedkommende, fordi han altid sætter sig selv og sit liv i spil.

Glæd dig til en aften i selskab med Victor Marcussen og Pia Hessner, hvor Mikael Wiehes sange garanterer en poetisk og musikalsk oplevelse, der giver god plads til eftertanke. Og hvem ved, måske det endda også bliver både morsomt og forrygende blødt bevægende.

GRATIS BILLETTER TIL ‘NATTELYS‘

  • Hvor: Prøvehallen

  • Hvornår: 29. august klokken 21.00.

  • Hvordan: Teater V og avisen giver 50 billetter gratis væk, dog kun to pr. person. Hvis du vil have billetter, så skriv til billet@teater-v.dk og brug koden: ’100 år i Valby’

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Rasmus Botoft, Bodil Jørgensen og Martin Buch synger morgensang på Københavns Hovedbibliotek onsdag morgen.

Hovedbiblioteket kører den ind med morgensang

En honningbi og en humlebi samler blomsterstøv.

Bierne har fået en hektar paradis