Karateklubben Bosatsu deltog med 29 mand.
Karateklubben Bosatsu deltog med 29 mand. - Foto: PR

Valbyløbet kom godt i mål

Igen i år afviklede Fritidscenter Ydre Valby ’Valbyløbet’. Det foregik 7. september og forløb med stor succes. Til Valbyløbet kunne man både vælge at løbe og gå – ideen med motionsløbet er nemlig, at fællesskab er i centrum, og alle har mulighed for at deltage.

Også Karateklubben Bosatsu deltog i år i løbet med stor succes. Karateklubben havde valgt at aflyse den almindelige lørdagstræning og mødte op med 29 deltagere. Dette blev gjort for at styrke fællesskabet og støtte op om det lokale løb.

Fritidscenter Ydre Valby håber på, at endnu flere foreninger næste år vil deltage i løbet og inspirere hinanden, og at løbet kan opfordre især børn og unge til at dyrke motion i lokalområdet.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Bededame Christie Rosenberg sidder her med hunden Cato, der altid er med i bedemandsforretningen på Gammel Jernbanevej 41. Den lille blanding af puddel, schitzu og malteser har nemlig ofte en god og trøstende effekt på folk i sorg. Det er også her i Valby Bedemandsforretning, at hun vil afholde sine dødscaféer.

Til kaffe med bededamen: I dødscaféen vækkes tankerne om døden til live

Britte Møller åbner metrostationen på Enghave Plads på søndag klokken 16.

»Vi skal grine hver time«