Fredag er den nordlige del af Toftegårds Plads atter pyntet op til halloween med al den gys og gru, der hører sig til. Arkivfoto: Benedicte Lorenzen
Fredag er den nordlige del af Toftegårds Plads atter pyntet op til halloween med al den gys og gru, der hører sig til. Arkivfoto: Benedicte Lorenzen

En ganske gyselig fredag

Der venter en uhyggeligt hyggelig start på weekenden, når Valby Lokaludvalg og bydelens klubber at byder til den traditionsrige halloween på Toftegårds Plads.

Hvis du ikke hører til blandt de aller modigste, så skal du måske lige overveje, om du tør læse videre nu.

Dette er nemlig en foromtale af et ganske uhyggeligt arrangement. Når kalenderen skriver 25. oktober pakker Valby Lokaludvalg og Klubberne i Valby atter den nordlige del af Toftegårds Plads ind i en ganske gyselig kulisse, når de inviterer til deres populære halloweenfest.

Sultne monstre. Gnækkende hekske. Skrækkelige zombier. Blodsugende vampyrer. Der er godt med uhygge i støbeskeen fra klokken 16.00-20.00.

Undervejs i halloweenfesten kan man både lave snobrød over bål med FDF K17, gå på trick or treat hos nogle af de lokale butikker eller måske omdanne et græsar til et oplyst ansigt.

Det er aldrig kedeligt at deltage i Halloween på Toftegårds Plads, og begivenheden er da også på ganske få år blevet en elsket tradition blandt Valbys børnefamilier. Her har lokaludvalget og klubberne nemlig skabt en fest, der samler Valby om et udendørs brag af en fest. Og det på en plads, der ellers normalt ikke bruges til ret meget andet end foderbræt for sultne duer. Muligheder er her dog masser af, mener lokaludvalget, og det er halloweenfesten vel et meget godt eksempel på.

Spørgsmålet er nok i virkeligheden, om du overhovedet tør lade være med at deltage?

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Parkeringspladser på vej.

Flere p-pladser på vej

Fra fredag morgen er der igen musik fra undergrunden på Solbjerg Plads.

Solbjerg Plads: Musik fra undergrunden igen lavet af børn