Capoeira er en afro-brasiliansk kampdans, ledsaget af traditionel sang og musik, som fortæller historier om capoeira og slavetiden i Brasilien.
Capoeira er en afro-brasiliansk kampdans, ledsaget af traditionel sang og musik, som fortæller historier om capoeira og slavetiden i Brasilien. - Foto: FOTO: PR FOTO.

Brasiliansk kampdans for børn og voksne

I Prøvehallen fra 19. til 24. november er der mulighed for at opleve den fascinerende brasilianske kampkunst, capoeira. Capoeira gruppen ’Malungos’ har ti års jubilæum, og i denne anledning inviterer de alle interesserede til at komme og opleve, og eventuelt selv prøve kræfter med sporten.

Gruppen har sin daglige gang i Prøvehallen, hvor de underviser børn og voksne. I år har de så 10 års jubilæum, skal kåre gruppens første mester i Danmark nogensinde og graduere nogle af deres dygtigste elever.

Arrangementet er både for børn og voksne, og det er gratis at deltage.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Fingernemme frivillige søges til ny Repair Café, der skal hjælpe vanløseborgere med at få fixet deres symaskine eller at få syet en knap i et par bukser. Her en repair-café på Vesterbro. Arkivfoto: Klaus Sletting

Kan du fikse ure, cykler og computere?

Planerne for Platanvej vækker stor utilfredshed blandt beboere.

Debat: Grøn vision for Platanvej og Kingosgade efterlyses af beboer