Christian Beck er uddannet scenograf fra Kunsthochschule, berlin-Weißensee. Han har stået for scenografien til stykket
Christian Beck er uddannet scenograf fra Kunsthochschule, berlin-Weißensee. Han har stået for scenografien til stykket - Foto: PR foto

Premiere på futuristisk teaterstykke

Sydhavn Teater inviterer til en futurisk teateroplevelse, når ’FuturX kapitel 3: XENOPLICATION’ lige om lidt har premiere. »Forestil dig, at hele menneskeheden er forsvundet ud i cyberspace. Verden som vi kender den er væk. For evigt. Men hvad med resterne? Dem, der ikke nåede det. Menneskelignende arter, tabt under udvikling, men frosset i termineret permafrost. Isen smelter. Selv nu,« skriver Sydhavn Teater i en pressemeddelelse.

FuturX – Kapitel 3: Cyberspace spiller fra 8. – 31. januar 2020 og er skabt Mirko Borscht & Christian Beck (DE)Musikken er komponeret af SØS Gunver Ryberg. Kapitel 1 og 2 har spillet siden november 2019, og de to sidste kapitler, 4 og 5, bliver fremvist i februar og marts 2020. Hvert kapitel kan ses uafhængigt af de andre kapitler og kan betragtes som et værk i sin egen ret.

Teaterforestilling 8.-31. januar, Borgbjergsvej 44, Kapitel 3 ud af 5. Billetpris: 40-135 kroner.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Mens du nyder din morgenmad eller frokost kan du sidde i en stol, der til forveksling minder om en avkado - hvis du ser bort fra at den af af bambus og hænger i en kæde.

Danmarks første avokado-café åbner på Frederiksberg

Henrik Dahl er i fuld gang med at omdanne den lille delikatessebutik til en boghandel.

Dahls bøger flytter ind i den gamle italiener