- Foto: Arkivfoto

Nytårskoncert i Timotheus Kirken

Igen i år arrangerer Ældre Sagen nytårskoncert i Timotheus Kirken. Etatsorkestret vil stå for musikken med masser klassisk numre, der hører nytåret til. Mange kender Offenbach Orfeus Overture, hvor man er velkommen til at synge med. Også dukke Arien af Offenbach er med i programmet, hvor dukken skal trækkes op ligesom de mekaniske tog vi legede med som børn. Der vil også blive fremført musik af eksempelvis Dronning Ingrids March, Unter Donner og Blitz af Strauss og Lumbyes Salut for Bournonville og mange flere. Koncerten foregår lørdag 18. januar klokken 15. Dørene åbner 14.30.

Nytårskoncert Timotheus Kirke, Christen Bergs Allé 5, 18. januar klokken 15.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

LEDER: Vi skal synge og løfte i flok

Freddy Christiansen har boet i Lønstrupgård siden 1986 og er vild med det - især den lyse altan, der lige nu er lidt kold, men så fungerer den som et ekstra køleskab.

Vanløse er bedst, hvis man er aktiv