Den amerikanske skuespille Jeremy Strong (tv) er med i filmen ‘The Gentlemen’, som han ses i herover sammen med skuespilkollegaen Matthew MacConaughey. Torsdag kan du møde ham i Valby Kino, hvor han præsentere sin nye film. Pr-foto
Den amerikanske skuespille Jeremy Strong (tv) er med i filmen ‘The Gentlemen’, som han ses i herover sammen med skuespilkollegaen Matthew MacConaughey. Torsdag kan du møde ham i Valby Kino, hvor han præsentere sin nye film. Pr-foto

Et lille stykke Hollywood gæster Valby: Mød skuespiller Jeremy Strong i den lokale kino

Mød den amerikanske skuespiller Jeremy Strong, når han gæster Valby Kino i forbindelse med premieren på filmen ‘The Gentlemen’.

Måske har du set ham i film som ’The Big Short’, ’Lincoln’ og ’Zero Dark Thirty’, men du har med garanti aldrig mødt den amerikanske skuespiller Jeremy Strong i Valby Kino på Gammel Jernbanevej.

Det er dog præcis, hvad du kan komme til, hvis du køber billetter til biografens premiere på filmen ’The Gentlemen’, der finder sted torsdag 27. februar klokken 20.00.

Det viser sig nemlig, at Jeremy Strong er en god ven af Valbys lokale biograf, som i flere omgange har opfordret amerikaneren til at kigge forbi. Nu har han så takket ja til tilbuddet, da han alligevel er i Danmark i forbindelse med premieren.

Torsdag 27. februar kan du derfor møde ham, når han præsenterer sin nyeste film. Efter filmen vil der være tid til spørgsmål, hvor Jeremy Strong også vil fortælle mere om arbejdet med den og sit liv som skuespiller.

Niels Paridon fra den populære filmpodcast Filmnørdens Hjørne vil være til stede som mediator til Q&A efter filmen.

I gangsternes verden

Men filmen ’The Gentlemen’ vender instruktør Guy Ritchie tilbage til Londons gangstermiljø med et stjernespækket cast, hvor man udover Jeremy Strong kan gense kendte skuespillere som Hugh Grant, Matthew MacConaughey og Colin Farrel.

I filmen følger vi Mickey Pearson, der ønsker at sælge sin lukrative ’virksomhed’ til højstbydende. Det starter en lavine af intriger, bestikkelse og afpresning i forsøget på at erobre Mickeys imperium og overtage hans position.

Hvornår: Torsdag 27. februar kl. 20

Hvor: Valby Kino, Gl. Jernbanevej 40, 2500 Valby

Billetter: På www.valbykino.dk

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Frem til søndag 23. februar kan du opleve Vinter i Tivoli, hvor du blandt andet kan prøve deres skøjtebane.

Sidste udkald: Spænd skøjterne og stil lækkersulten i Tivoli

Skuespilleren Søren Spanning.

Søren Spanning er død