Nu er der åbent for tilmelding til Valby Kulturdage, som i år finder sted 4.-5. september.
Nu er der åbent for tilmelding til Valby Kulturdage, som i år finder sted 4.-5. september. - Foto: Martin Sørensen (Arkiv)

Kulturplanlæggerne åbner op for tilmelding: Skal du være med i Valbys herlige kulturdage i år?

Når august går på hæld, og efteråret står for døren, tager Valby festlig afsked med sommermånederne, når de traditionsrige kulturdage fylder gaderne i den gamle del. Du kan også være med til at fejre kulturen, og nu er der åbent for tilmelding.

Her på redaktionen husker vi med glæde tilbage på sidste års kulturdage i Valby, hvor vi med højt solskin og nogle gedigne lagkager fejrede Valby Bladets 100 års fødselsdag i fantastisk selskab med et væld af store og små valbygensere.

Og selv uden fødselsdagsfejringer er det værd at være en del af Valby Kulturdage, som samler 20.000-30.000 mennesker fra Valby og omegn til to dages fest og ballade i kvarteret omkring Valby Langgade. I år finder kulturdagene sted i weekenden 4. og 5. september, og hvis du vil være med, så er det nu, du skal til tasterne.

Den store succes sker nemlig bedst, når lokale foreninger, butikker, institutioner, klubber og mange andre griber muligheden og viser, hvad de har at byde på. Har du lyst til at byde ind med noget sjovt til årets kulturdage, så har Valby Lokaludvalg nu åbnet for tilmelding. Hvis du vil vide mere om, hvordan tilmeldingen foregår, så kig med på lokaludvalgets hjemmeside, hvor der står alt det væsentlige, der er værd at vide inden tilmelding.

Fristen for tilmelding er 3. august.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
FOTO: Arkiv

Svømmehal lukker på grund af løse fliser

Fredag 13. marts er der kulturnat for børn.FOTO: PR

Aflyst: Den Lille Kulturnat byder på oplevelser