Kan du finde alle 21 påskeæg?
Kan du finde alle 21 påskeæg? - Foto: Ziggy Fromberg

Valbypar har lavet påskeægsjagt for hele Valby

Fra Ålholm Kirke til Vigerslevparken. Der kan du gå på æggejagt og finde 21 forskellige påskeæg indtil i midten af næste uge.

Ziggy Fromberg og hendes kæreste går nemlig – som så mange andre – glip af påskefrokoster i familiens skød. En tradition, som ellers betyder meget for dem. Der er altid æggejagt i Ziggys familie, og det nyder hun virkelig at være en del af. Og det kan hun jo af gode grunde ikke i år.

Derfor har hun sammen med sin kæreste planlagt en jagt for borgerne i Valby i stedet.

»Vi tænkte, det kunne inspirere til en æggejagt her i påsken, nu hvor de flestes påskefrokoster nok desværre er aflyst ❤️På billederne kan i se et par stykker af dem, måske kan I finde dem allesammen? 😁❤️,« skriver Ziggy Fromberg på Facebook.

Når 25-årige Ziggy Fromberg ikke skriver speciale i musikvidenskab, kan hun godt lide at tegne og være kreativ. Derfor besluttede hun sig for at lave de 21 forskellige æg i forskellige motiver og farver.

»De er relativt farverige og gemt i træer, buske og sådan. Hvis man kigger godt efter, burde man kunne finde nogle af påskeæggene,« siger hun.

Påskeæggene er laminerede, så de kan klare sig påskedagene over.

Facebookopslaget har skabt meget begejstring hos Valby-borgerne. »15 æg fundet og fotograferet 🐣🐥 glad påske og tak for initiativ og motionen siger søn og mor,« »Tak for det 💖. Det glæder vi os til at finde,« er nogle af de kommentarer, som parret har modtaget. Der er flere, der har tagget hinanden og skrevet, om de ikke skal tage på æggejagt sammen, fortæller Ziggy Fromberg.

»Jeg er inspireret af, at der er så mange, der gør noget i denne tid. Maler med kridt på fortovene, finder på idéer til gavn for københavnerne og så videre,« siger hun.

Kæresteparret tager æggene ned igen i midten af næste uge, men indtil da kan du og dine nærmeste jo se, om I kan finde alle påskeæggene.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tragedien indtraf på Frederiksberg Allé, da engelske bombefly ved en fejl kom til at bombe Den Franske Skole i marts 1945.

Oprop: I dag er det 80 år siden, Danmark blev besat af Hitlers Nazityskland

Mælkeleverance fra fortidens Frederiksberg. Nu gælder det ord og fotos om corona-tiden.

Kan du hjælpe Stadsarkivet med fotos og fortællinger om corona-tiden?