Et shelter på vandet - hvorfor ikke?
Et shelter på vandet - hvorfor ikke? - Foto: CPH Raft Entertainment

Sov på vandet: En flyder af et shelter – book det fra i dag

Det Flydende Shelter gør det muligt at booke en gratis overnatning i et shelter på vandet i Københavns havn. Projektet er iværksat af tømmerflådevirksomheden Cph Raft Entertainment, som tilbyder mindeværdige og anderledes oplevelser og aktiviteter på vandet i København – tømmerflådeture, vandkamp og andre begivenheder.

Shelteret ligger for anker i havnen i Teglværkshavnen ved Frederikskaj i Sydhavnen. Første testperiode i september 2019 var en massiv succes, så nu går projektet ind i den anden testperiode, og det er støttet af Sharing Copenhagen.

Der åbnes for booking fredag den 24. april ved middagstid. Det præcise tidspunkt bliver annonceret i Facebookgruppen ’Det Flydende Shelter’. Se mere: www.cphraftent.com

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Beboere og ansatte på Østervang Plejehjem nød skønsangen i eftermiddagssolen. Schola Cantorums Kvindekor blev grundlagt i 2015 af dirigent Sigrid Damsager (t.v.). Koret synger klassisk musik - fra renæssance til nutid.

Øvelokalet blev skiftet ud med koncert på plejehjem

Catherine Kjerulf er en af de ti kreative i Det Nye Fællesskab - men nu mangler de fire nye andelshavere.

Hvem vil have et fællesskab med Catherine og en masse andre skønne mennesker?