Trafikpropper, køretøjer på fortov og biler, der smyger sig forbi hinanden på smalle veje. Det er scenariet for mange forældre, som hver dag afleverer deres børn i skolerne på Høffdingsvej, der nu bliver ensrettet i myldretiden.
Trafikpropper, køretøjer på fortov og biler, der smyger sig forbi hinanden på smalle veje. Det er scenariet for mange forældre, som hver dag afleverer deres børn i skolerne på Høffdingsvej, der nu bliver ensrettet i myldretiden. - Foto: FOTO: Michael Paldan.

Slut med trafikprop ved morgenens drop-off

Fremover vil der være færre trafikale udfordringer på morgenens drop-off, for de forældre der afleverer deres børn i skolerne på Høffdingsvej. Københavns Kommune ensretter nu biltrafikken i morgenmyldretiden ved Vigerslev Allé ad Høffdingsvej og ved August Wimmers Vej ad Høffdingsvej i tidsrummet mellem 7.30 og 8.30. Det skal give de bløde trafikanter bedre forhold.

I dag kører bilerne i begge retninger, men der er ikke meget plads, hvorfor der kan opstå farlige situationer for cyklister og forældre til fods og deres børn.

Forældre i bil skal nok lige vænne sig til den nye kørselsretning. Derfor vil politiet være til stede og hjælpe med at afvikle trafikken de første dage.

Der er altså indkørsel forbudt mellem 7.30 og 8.30, mens det resten af døgnet igen vil være muligt af benytte vejene i begge retninger.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Moderne menneskers forhold til dyr er noget af en jungle at bevæge sig rundt i, skriver Michael Engelbrecht.

Klumme: Når gode råd er dyre

Liselotte Pedersen bor i højhuset og frygter, at Nordens Have bliver nedlagt

»Nordens Plads bliver det nye sort«