Eksplosion i tatoveringsbutik i nat: Politiet efterlyser nu vidner

OPDATERET: Ved halv totiden i nat skete der en eksplosion i en butik i det centrale Valby. Københavns Politi har haft afspærret området. Afspærringen blev ophævet kort efter klokken otte torsdag morgen.

Klokken ca. 01.30 i nat skete der en eksplosion i tatoveringsbutikken Art Factory Tattoo, der ligger på Lyshøjgårdsvej 57 i Valby, det oplyste Københavns Politi i nat på Twitter.

Ifølge BT og Ritzau har eksplosionen sprængt glasruderne i butikken i stykker, men murene står intakt. Der er heller ingen skader på lejlighederne over butikken.

Københavns Politi har heldigvis konstateret, at der ikke er nogen tilskadekomne ved eksplosionen. Der har været efterforskning på stedet, som betød, at der torsdag morgen var spærret for al færdsel på Lyshøjgårdsvej mellem Bredahlsvej og Toftegårds Allé. Afspærringen blev ophævet kort efter klokken otte.

Har du set noget?

Københavns Politi vil meget gerne i kontakt med vidner, der måttet have befundet sig i området omkring Lyshøjgårds Allé 57 i tidsrummet omkring klokken halv to i nat.

Ruderne er sprængt efter nattens eksplosion i tatoveringsbutikken Art Factory Tattoo, der ligger lige over for Valby Station. Foto: Steven Knap / Byrd
Ruderne er sprængt efter nattens eksplosion i tatoveringsbutikken Art Factory Tattoo, der ligger lige over for Valby Station. Foto: Steven Knap / Byrd

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Der er mange millioner på spil i diskussionen om, hvordan udligningsordningen skal skrues sammen.

Skarp kritik af udligningsreform: 14 borgmestre vil mødes med ministre

Maleri af Elena Pecci

Lokale kunstnere viser værker frem på Docken