Brødhylderne er tomme i mange supermarkeder også her i Irma på Mozartsvej. Og det vil være nogle timer endnu, for leveringen er forsinket.
Brødhylderne er tomme i mange supermarkeder også her i Irma på Mozartsvej. Og det vil være nogle timer endnu, for leveringen er forsinket. - Foto: Jacob Schneider

Opfordring fra lokalt supermarked: »Lad være med at stille jer i kø fra klokken 8.00, vareleveringen er forsinket«

Sociale medier svømmer over med billeder af tomme butikshylder, og fra Irma på Mozartsvej lyder nu en melding om, at leveringen af de friske varer er forsinket et par timer.

»Hvis nogen havde planer om at stille sig i kø foran Irma, brugsen og fakta klokken 8, så vær opmærksom på at ingen af os har fået nye varer endnu. Varerne er endda mindst 2 timer forsinket i disse tider (her menes: brød, mejeri og grøntsager). Omkring 12.00-tiden vil jeg tro vi har friske varer.« Sådan lyder opfordringen fra Irma på Mozartsvej her til morgen i facebookgruppen ‘Sydhavnens Bedste Karmagruppe’.

Kgs. Enghave Bladet har netop talt med Irmas butikschef Andrew Holm, som bekræfter udmeldingen:

»Den er god nok, leverandørerne er forsinket her til morgen, fordi mængden af friske varer, der er blevet solgt overgår påskelørdag, som ellers plejer at være årets største dag. Jeg ved, at de har knoklet hele natten på lagrene derude for at følge med, men det har været umuligt. Vi har nu fået melding om, at leveringen af varer er cirka to timer forsinket ,« fortæller han.

Udbuddet mindskes

Hvis man er på jagt efter mad som mejerivarer, brød, hakket kød, frugt og grønt, er der ingen grund til at snøre skoene og gribe indkøbsnettet her til morgen. Det er nemlig de varer, der vil mangle på hylderne et par timer endnu. Hvis man derimod er på jagt efter eksempelvis morgenmadsprodukter, juice eller kaffe, så findes det stadig på hylderne i Irma på Mozartsvej.

Andrew Holm fortæller også, at de sidste dages voldsomme hamstring får konsekvenser for udbuddet:

»Fra Schulstad har vi hørt, at de ikke vil kunne levere alle typer af brød, mens meldingen fra Thiese Mejer lyder, at de regner med at sætte deres ordre ned med 15 procent, fordi køerne ikke kan følge med. Jeg er dog ret imponeret over, hvor mange varer, leverandørerne faktisk får ud i den her tid. Der var jo ingen, der var forberedt på det her, men her i butikken er vi ved godt mod, og vi regner med, at vi har friske varer på hylderne omkring klokken 12.00,« siger han.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
En større forsamling i det mudder, som Karens Minde Aksen skal minimere.

En våd vandring under overfladen afrundede Sydhavnens områdefornyelse

Holdet bag Amager Revyen udsætter foreløbig sin premiere til 1. april. Fra venstre Dorte Munksgaard, instruktør Mikkel Løvenholt Reenberg, Birgit Schou Kjersner, Morten Østergaard (kapelmester), Anders Anderskov og Jeanett Rytter i december, da holdet læste revytekster.

Amager Revyen satser på premiere 1. april