Maria Mercedes har lært af hjertesorgerne.
Maria Mercedes har lært af hjertesorgerne. - Foto: PR

Tågede kærlighedskvaler på Søndre Fasanvej

Sidste fredag udgav Valby-sangerinden Maria Mercedes Lindenskovs band Marbles Lost deres femte single ‘Hazy’. Folk/electronica-sangen er skrevet i krydset af Søndre Fasanvej og Valby Langgade.

Sanger og sangskriver Maria Mercedes Lindenskov stod en dag og følte sig meget alene på Søndre Fasanvej. Kærestesorgerne var overvældende lige der i krydset til Valby Langgade, hvor hun har tilbragt mange af sine teenage-år, og nu var hun flyttet tilbage til forældre og søskende i andelsboligforeningen Asta Nielsen efter et brud.

Lige dér spirede Maria Mercedes’ nye sang ’Hazy’ frem:

»Jeg var træt af at være ked af det, og valgte derfor at skrive en positiv sang, som kunne hjælpe mig med at komme videre i teksten,« fortæller hun og uddyber:

»Hazy handler om et anstrengende forhold, noget som de fleste kan relatere til. Et forhold som ender, selvom man måske ikke selv var klar til det. Men man reflektere, og man kommer videre. Derfor er Hazy en kærlighedssang, der handler om at lære at elske sig selv først, før man kaster sig ud i kærligheden med et andet menneske. Nok fordi, at det forhold som jeg har skrevet sangen om, var et forhold hvor begge parter manglede kærligheden til sig selv, og derfor endte det også hurtigere end forventet.

Vi knuste simpelthen hinandens hjerter, fordi vi ikke kunne finde ud af at elske os selv. Men det var jo en fantastisk lektie at få med på vejen, specielt i sådan en tidlig alder. Altså, jeg var kun 20 år gammel, og sikker på at jeg skulle bruge resten af mit liv med den her partner.

Nu er jeg meget glad for, hvordan det hele endte. Og i det mindste kom der en god sang ud af det,« smiler hun.

Færøsk selskab

Bandet Marbles Lost er en Folktronica duo, som ud over den færøske sanger og sangskriver Maria Mercedes Lindenskov består af danske René Thorny som producer og altmuligmand. De har arbejdet sammen siden august 2019.

Siden da har de blandt andet spillet til Valby Kulturdage på TH. Bar, Talk Town Århus og er blevet spillet flittigt på radiostationen ALEX Berlin 91.0 i Tyskland.

‘Hazy’ er den femte single, som Marbles Lost udgiver, og den første med det nye bandmedlem René Thorny i samarbejde med det færøske pladeselskab Tutl Records.

»Med Hazy har vi brugt en del tid på at finde den rette balance mellem folk og electronica. På den elektroniske del har vi arbejdet med klassiske synth-basser og Roland trommemaskiner,« fortæller René Thorny.

Sangen er skrevet og komponeret af Maria Mercedes Lindenskov, og alt det elektroniske har René Thorny komponeret. Vokal og ukulele er indspillet i Studio Bloch i Torshavn sammen med Theodor Kapnas. Mix og master er lavet af 6985 Productions.

Se mere: www.marbleslost.fo

Marbles Lost, Maria Mercedes og René.

Marbles Lost, Maria Mercedes og René. – Foto: PR

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Sven Norup er forundret over, at en del mennesker ikke respekterer færdelsforbud i naturen.

Skovfoged: »Det er tankeløst«

Søndag eftermiddag i Amager Strandpark.

Alvorlig besked fra sundhedsministeren